Lanzarote, her kommer vi igjen!


Lanzarotes symbol!  Ja det er veldig varmt under beina våre her.

Da er det like før vi skal reise til Lanzarote, til Casa Heddy ,( http://www.casasheddy.no ) som er et rehabiliterings-sted.  Der skal vi trimme, slappe av, sole oss, gå tur, bli med på utflukter, svømme, se på havet og nyte sommeren!

Jeg kommer til å blogge underveis, både her på reisebloggen og på «kreftbloggen» min.  Jeg fordeler vel stoffet i syketing og reiseting tror jeg, og har henvisninger til hverandre.

Dagens gode tips fra meg er bruk av den supre Zalo-sprayen.  Den ble jo selvfølgelig innkjøpt her i huset etter å ha sett på den der tøffe karen som ordna kjøkkenrotet sitt i en fei på TV-reklamen.  Ja den er super hos oss også, men jeg hadde en hvit skinnveske som ikke var helt hvit lengre.  Tok den fram her da vi skulle dra til sommeren, men den ble midlertidig satt vekk igjen, helt til jeg fant på å prøve Zalo-sprayen, og vips, NY hvit sommerveske.

Et tips til, ta kopi /scann  viktige papirer, kort, forsikring og billetter og pass før du drar på tur,  Oppbevar kopiene et annet sted enn originalene.  Helst på internett på et sted bare du har tilgang til!

Kreftbloggen  min har følgende adresse: http://eljos-eljos.blogspot.com

 

8 kommentarer om “Lanzarote, her kommer vi igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s