Direkte fra luften, med Norwegian!!

Bildet hentet fra images.gfx.no

Jo da, det kunne ha vært virkeligheten det!  De aller nyeste Norwegian-flyene har muligheten for at de reisende skal kunne koble seg til internett.  Det hadde vært stilig det, å sende innlegg til reisebloggen fra lufta!  I flymagasinet som ligger i lomma på seteryggen, der står det at vi kan det, alle som en.  Vi kunne det dessverre ikke, vi reiste med et av de eldre flyene fra Gardermoen til Lanzarote.  Men kanskje på hjemturen?

Innsjekkinga gikk greitt, masse hjelpere fra Røde Kors og Gardermoen, dette er en tur for syke og svake til Casas Heddy på Lanzarote.  Flyturen ellers?  Trangt som vanlig.  Jeg er kun 160cm og har problemer.  Hvis noe ramler ned på gulvet må det bare ligge der.  Akrobatiske øvelser har jeg sluttet med.  Ellers var det helt OK, fint flyvær, bra lesestoff, vanlig prosedyre med aperetif før maten, rødvin til maten og kaffe og konjakk etterpå.

I morgen er det orienteringsmøte etter frokost, så er det «bli kjent i områdetur» så er det lunsj og så er det trim av forskjellig slag.  Bassenget holder over 25 grader, og sola skinner, ja dette skal nok bli bra!

 

3 kommentarer om “Direkte fra luften, med Norwegian!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s