Gåturer på Lanzarote


Fra høyden over Gamlebyen i Puerto del Carmen, vi er på vei nedover fra Casas Heddy

Lanzarote er en øy som egner seg ypperlig for gåturer.  Akkurat denne gangen så blir det ikke akkurat så mange kilometer på oss, grunnet sykdom, men vi prøver å få gått så langt og lenge som det er mulig.


Hjertelig gjensyn på Agua marina, vårt yndlingshotell på Lanzarote


Utsikten fra balkongen på Agua Marina


Porten inn til Agua Marina,

En fin tur hadde vi her om dagen, vi gikk fra Casas Heddy som ligger øverst oppe over Gamlebyen i Puerto Del Carmen.  Turen endte nede i fiskehavna, og da hadde vi også vært innom vårt yndlingshotell Agua Marina og prøvd de nye trappene ned til ny gangvei langs havna på motsatt side av moloen.  Der var det virkelig blitt fornyet og vakkert.  Det kan vel hende at beboerne langs sjøen ikke er fullt så glad for gangveien som vi er.  For noen år siden hadde de nederste husene hele området for seg selv.

 
Den nye gangveien til fiskehavna


Og der oppe, med blå karmer, ligger Agua Marina


Husene langs sjøkanten har fått folk tett innpå seg her

Denne gangveien går fra Puerto Del Carmen og helt til Puerto Calero, for de som er ordentlig spreke.
Det røde huset i Gamlebyen var i drift igjen, fin restaurant med utsikt over havn og båter.  Forrige gangen vi var her var det stengt.  Her tok vi en velfortjent pause med reker og kanaripoteter, og hvitvin før vi tok taxi tilbake til Casas Heddy.


Restauranten i det røde huset nede i havna

13 kommentarer om “Gåturer på Lanzarote

 1. På konkurranseoversikten.com finner du linker til konkurranser som gir deg en sjanse til å vinne premier som reisegavekort, iPad, speilreflekskamera, reiser og gavekort på klær! Velkommen innom konkurranseoversikten for muligheten til å være en heldig vinner!

  Liker

 2. Har vært der selv i Puerto Del Carmen. Vi bodde på ett hotell som het Sol Morromar, og vi pleide gå hele strand promonaden (eller hva det heter). Utrolig fint der og jeg ELSKER Lanzarote.. Vil ned der igjen, lei av kulde her i Norge «/

  Liker

 3. Så gøy å se bildene dine.
  Skal til Casas Heddy om en uke fra nå, og siden du skriver om gåturer: hvor langt er det fra CHeddy og ned til havna om man går, tror du ? Er det en grei tur om man er frisk(jeg er ledsager) men lar det seg overhodet gjøre med rullestol ? Noe spesielt du vil anbefale med tanke på oppholdet?

  Liker

 4. anitapita: Det tar vel ca 15 min å gå ned til havna, men det er ganske bratt så det blir kanskje vanskelig med rullestol.Hvis det er en rullestol med motor, så vil det nok kanskje gå fintgå fint. Ellers har Casas Heddy mange turtilbud som er vel verd å få med seg, og de fleste er tilrettelagt for rullestoler.
  Taxi er veldig billig, et alternativ er å ta taxi ned til havna, og så rusle rundt der nede, og ta taxi opp igjen. Eller samme tur til strandpromenaden.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s