Skudefestivalen 2011Med bil rundt Sørlandskysten og ferje fra Stavanger, Skudefestivalen neste!  Skudeneshavn er sjarmerende som alltid, selv om det kanskje var litt sur og kald vind de første dagene.  Vi vandra litt rundt på torsdag og fredag, kikka innom boder og utsalg. Sjømannsforeningen  solgte deilig fiskesuppe og baccalao, som tidligere år, og dette er tradisjon som vi bare må ha.det blåste ganske friskt på torsdag og fredag, så det ble vel ikke den helt store innfarten med båter før fredag kveld tror jeg.  Men da strømmet de inn i havna.

Lørdagen var det fullstendig kaos i sentrum.  Tusenvis av mennesker på et forholdsvis lite område!  Men det er jo litt av sjarmen det da, tettpakka folkemengde.  Vi hadde rullestol med, og det var ikke  enkelt, vi måtte holde oss i utkanten men da var det jo greitt nok.

I år var vi ikke på noen av kveldskonsertene, det får bli en annen gang.  Jeg skulle gjerne hatt med meg Nattkonserten med Heine Totland, men men, slik ble det ikke

En liten bønn til arrangørene:  Parkering for handicappede!!  Vi fant fram til Røde Kors-plassen, men den var ikke på flat mark, der var en bakke som måtte forseres.  Jeg skulle veldig ønsket meg noen flere plasser på flatmark, i samme nivå som feks teltet.  Der fantes visst tre stk plasser i nærheten, men de ble jo tidlig opptatt.  Var der flere?  Det kan vel hende selv om ikke vi fant fram til dem.  Vi ordna det jo slike at jeg ble sluppet av før bakken, og ble plukket opp etterpå når vi skulle hjem og bilen var hentet, så løsninger finner vi jo alltids.

Jeg lar bildene tale for seg, og legger ved link til festivalsiden http://www.skudefestivalen.no

og til en fin skudenesmelodi med enda flere flotte bilder fra Sommerbyen!   

 

 Link til   Sommar i Skudeneshavn

6 kommentarer om “Skudefestivalen 2011

  1. Takk for fine ord og hilsen. Ved å kontakte parkeringsvaktene ved innkjøring til teltet skal du få parkere på samme nivå. Flotte bilder! Det ville være flott om du ville dele de med oss (laste opp) på http://www.skudefestivalen.no. -det er veldig enkelt! Velkommen tilbake til oss i Skudefestivalen igjen!

    Liker

  2. Hei Takk for koselig hilsen på bloggen. Ja dette var rette plassen Skudeneshavn i mitt hjerta ..Det er fra skudenes eg kome fra. Jeg bor nå på Ålgård utenforbi stavanger/sandnes Har hytte i skudenes . Kjempe fin plass. Kos deg på Lanzarote. Mvh Ann Karin

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s