Et bittelite og hemmelig paradis!

 

I hele sommer har det vært opptatt der. Det forstår vi veldig godt. Men endelig ble det vår tur, vi måtte vente helt til 3. august, men da var der ledig.

Akkurat plass til en båt. To hvis man er gode venner og den andre kan legge seg utenpå den første. Lunt for den vinden som ofte blåser her, fra sør. Lunt for østavinden også. Sørvesten kan vel rugge litt, men klarer ikke å lage noen bølger.


Noen har vært her før oss, og satt opp fortøyningsbolter. Det går utmerket an å fortøye for en stk skipper og en stk invalid mannskap som med hjelp av båtshaken tar tak i den fremre bolten. Kulefenderne er da hengt ut på forhånd (av den delvis invalide)

Det går fint an å bade her også, både for store og små. Ganske usjenert blir det her, bare en enslig måke holdt oss med selskap. En høflig og stillfarende måke, ikke slik som de måkene Odd Børretzen beskriver.

Å våkne i båten her en varm og vindstille morgen, det må kunne betegnes som ganske nær paradis. En ørliten lufting gjennom dørene, duftende kaffe og nykokt egg, litt klukk klukk i vannet, en skinnende sol, en blå himmel……………og stillle, stillle,stillle.

 

Slik er det vel neppe midt i fellesferien, men da vi var der, 3.august, var det akkurat slik. Vi skal dit flere ganger, jeg vil absolutt ikke nevne navn, men båtfolk fra våre trakter vil vel kjenne seg igjen på bildene……………

6 kommentarer om “Et bittelite og hemmelig paradis!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s