Askefast igjen?

 

Nei, jeg tror ikke det.  Mange har spurt oss om vi virkelig tør å reise til Kanariøyene nå for tiden, og klart at vi tør det.  El Hierro, hvor det i disse dager (nov 2011) foregår fødsel av en ny øy ligger 50 mil fra Lanzarote, dvs som avstanden Oslo – Trondheim.  Jeg tror ikke vi vil merke så mye til det i Puerto del Carmen.  Men som bildet viser, det er varmt på Lanzarote også!

 

Sikker kan man jo ikke være, hva skjer når/hvis vulkanen dukker opp av havet, vil den spre aske da?  Jeg har sagt til mine at da tar vi båt til fastlandet i Spania, og så får de komme og hente oss der med bil, eller kanskje vi kan reise med tog?  Det finnes nok sikkert alltid en utvei.

 

Det er veldig bra å følge med på utviklingen på canariposten.com.  Avisene i Norge skriver jo helst om ABB og Storberget for tiden!

 

http://www.canariposten.com/nyheter/11/11/45n/n_13_4sa.htm

 

 

7 kommentarer om “Askefast igjen?

  1. Velkommen til Nike Shox sko,Nike Free Run +2,Billige Nike Shox,UGG sko & støvler,100% autentisk,credit card payment,100% safe trade,Gratis frakt, overflate skatt,3-5 dager ankomst!

    Liker

  2. Takk for koselig kommentar hos meg. Det nærmer seg avreise forstår jeg. Skulle ønske det var meg. Må nok smøre meg med tålmodighet noen uker til. Tror ikke dere blir askefast. Foreløpig er det i havet det bobler mest! Forvirringen råder, så man vet selvfølgelig aldri. Flodbølgen det ble snakket om i oktober, har ikke vært omtalt den siste tiden. Jeg følger utvikling på El Hierro (og andre nyheter) på http://www.canariajournalen.no.
    Bekymrer meg i alle fall ikke for avreise til Las Palmas 10.desember. Bare gleder meg!
    Ønsker dere god tur og et flott opphold på Lanzarote. Skulle gjerne ruslet rundt i gamlebyen der igjen, men kan dessverre ikke få med meg begge deler. Heter ikke Ole Brumm jeg…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s