Marché, nei og nei for et norsk navn!

 

Opplev sunn mat som tilberedes rett foran øynene dine!

Det reklamerer de med, og sannelig var det også veldig lekkert alt sammen på denne veikroa vi fant ved Sarpsborg.  Vi var fem personer, de to yngste ville vel helst ha vært på MacDonalds, men heldigvis hadde de hamburger med tilbehør her også slik at vi voksne kunne kose oss med bl a stekt  ørret og agurksalat.

Alle  restauranter er plassert  langs motorveier, rasteplasser, på flyplasser og i sentre. Reklamen forteller videre at Marché ® står for sunn ernæring og tilbyr mat som er tilberedt rett foran øynene dine. : «Opplev vår velsmakende mat med alle dine sanser. Føle, høre, se, lukte og smake friskheten og den høye kvaliteten på våre retter. Vi laver mat med sesongens produkter, hvis mulig levert fra lokale produsenter. Det er også viktig for oss å ikke bruke noen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler når det er mulig». Her tilbys også trådløst internett i restauranten, og fint lekehjørne for barna.

 
Marché Solli mottok èn stjerne av DHL-guiden over beste spisesteder langs veien i 2011. Marché  (Lillehammer) havnet nettopp på topplisten igjen, og det er veldig forståelig.  Mer om denne avstemmingen finner du HER.

Vi visste ikke før etterpå, da vi kom hjem, at vi som NAF-medlem kunne ha fått 10% avslag.  Det er nå et lite trekk synes jeg, at vi ikke kunne ha blitt gjort oppmerksom på det der og da.  Med fem spisende personer så ble det jo en ganske stor sum totalt.

Og så navnet da, synes virkelig at på en avstemming så burde denne kjeden får et digert trekk i  poengsummen for navnet.   Marché??   Huff og huff og dobbelthuff, spredt over hele Norge omtrent.  Et håpløst norsk navn, jeg vet ikke hvordan det skal uttales engang!!

Marché Solli
E6 / Solliveien 276
NO-1719 Greaker
Tel: 47 69 14 73 04
E-mail:
solli@marche-restaurants.com
 
Åpningstider:
Man –  Fredag      08:00 – 21:00
Lørdag                 08:00 – 20:00
Søndag                10:00 – 21:00

http://www.marche-restaurants.com/no

 

  

5 kommentarer om “Marché, nei og nei for et norsk navn!

  1. Maten og stedet var aldeles lekkert. Det er bare selve navnet som skjærer i ørene mine langs alle norske veier. Uforglemmelig St. Hansfeiring blir det nok, 14 grader, regn og kuling her hvor vi befinner oss akkurat nå, på sør-Vestlandet

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s