Høk Motell & Cafeteria

Det hender at vi leier oss inn på Høk Motell når vi pusser båt i Skjeberg.  Slik også denne gangen men det ble bare en natt. Det var for langt å kjøre til og fra heimen.  Høk synes godt fra motorveien E6 like før Halden og Svinesund. Beliggenheten er sentral, midt mellom Halden, Sarpsborg og Fredrikstad, ca 8 km fra svenskegrensen og ca 25 min kjøring fra Moss.

Merkelig med Høk, her er det både bra og dårlig.  Rommene er små og lukter faktisk, ja det lukter gammel røyk rett og slett.  I hvert fall det rommet vi lå på i natt.  Teppegulv er vel ikke akkurat det lureste når folk røyker på rommet.  Det er så lytt at man kan høre naboen snorke på naborommet!  Det er jo et forholdsvis billig motell dette, kan vel ikke klage da?  Det koster 650 for et dobbeltrom, inkl frokost.  Forresten, når jeg virkelig tenker etter så er vel ikke rommet så dårlig og lite.  Det minner meg faktisk om lugaren vi hadde på Hurtigruta, dvs rommet på  Høk er større og med mye større vindu og finere baderom.  På Hurtigruta betalt vi jo gladelig mange tusen………….

Kafeen er hyggelig, og de har veldig god mat her.  De har Dagens med kaffe og dessert for under hundrelappen, kr 99,- for å være helt nøyaktig.  Mange fine norske retter på menyen. Frokosten er helt akseptabel, ikke noe overdådige greier, men enkelt, godt og greit.

Her finnes mange campinghytter også, for dem som foretrekker det og har med seg eget sengetøy.  Kurs og konferanserom er det også her, allsidig med andre ord.  Men de bør gjøre noe med røyking på rommene!!  Det står skilt utenfor, på døra, men det er ikke noe FORBUD, de bare takker for at gjestene er vennlige og ikke røyker på rommet. Høk har egen hjemmeside, den finner du HER  

2 kommentarer om “Høk Motell & Cafeteria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s