Glomstad Gjestehus og første del av turen vår……

JA DA ER DET BARE Å VENTE……..

Det er ikke alltid at det blir som planlagt.  Av tre deltakere så ble to syke og kunne absolutt ikke dra på avreisedagen.  Den ene hadde lungebetennelse, ørebetennelse og mulig knekt ribbein.  Den andre kunne ikke bruke den ene foten pga betennelse i senefestet til akilles.

Hva gjør man så?  Jo avbestiller hoteller og utsetter avreisen, så enkelt er det.  Fire dager etter var vi på farten.  Men….vi hadde jo en del avtaler.  Vi skulle møte to sønner og deres kompis på Glomstad gjestehus.  Der skulle vi spise middag sammen på lørdag kveld, og vi skulle ha frokost sammen søndag morgen.  Hele lørdagen skulle de fly modellfly på Hafjell og så skulle vi møtes om kvelden.

Jo da, de fløy, og dro til Glomstad etterpå.  Uten oss.  Der hadde de hatt det veldig bra.  Som bildene viser, de fikk til og med reparere flyskader innendørs slik at flyene var i orden til neste flydag.  

Hyggelig betjening var det også der, og det merkeligste, da de kom, omtrent ikke en bil utenfor men masse mennesker innenfor veggene.  Fordi dette var et overnattingssted i Pilgrimsleden, og mange av gjestene kom derfor til fots!!  Det er sprekt og må vel være en stor opplevelse for de som er gangføre og har mot til slikt.

 

Guttene våre glemte å levere en romnøkkel, så vi bestemte oss for å kjøre innom for å levere den.  Ettersom vi hadde «mistet» fire dager på ruta vår så skulle vi ikke overnatte der men dra direkte til neste stopp, Stjørdal..

Det var litt kronglete å finne avkjørselen og veien opp til Glomstad, og det var vel omtrent her at kartleseren fikk sin første oppsigelse.  Han ble da heldigvis tatt inn igjen, litt senere, da vi endelig fant fram,

I følge vår reklame på forhånd så har det vært pensjonat her siden 1943 så det er slett ingen nykomling. Før pensjonattiden var det  gårdsdrift og de eldste husene er fra 1767 og 1793.

Nydelig utsikt, virkelig atmosfære i resepsjonen.  Jeg har lånt noen bildet fra websiden deres.  Vi hadde håpet på å spise lunsj der, men de ventet et selskap med buss som skulle spise  så de hadde ikke tid og plass til oss tre, Det var jo veldig synd, kunne gjerne ha tenkt meg lunsj med slik fin utsikt!!  Trodde vel nesten de kunne ha puttet oss inn men jeg vet ikke hva de skulle servere, det var kanskje akkurat tilmålt til gjester som var bestilt og meldt.

Nydelig frokostutsikt

Vi drar videre til Stjørdal med rullestolen i bagasjerommet.  Men enda har vi da plass til mer!!

Reklamebilde fra websiden deres:

 

og HER finnes mer om Glomstad Gjestehus.

og de har facebookside også:  https://www.facebook.com/Glomstad-Gjestehus-280390442145506/?fref=ts

 

 

En kommentar om “Glomstad Gjestehus og første del av turen vår……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s