Flystøy? Langt ifra……

Vårt neste reisemål var Stjørdal, og omtrent på flystripa.  Hotellet var Radisson Blue Hotell Trondheim Airport .  Ganske luksus til Røverpris bestilt  dagen før ankomst.  Men før vi kom så langt var det jo videre opp gjennom Gudbrandsdalen med lunsjstopp på Ringebu og Tunet Kro.  Videre over Dovre, det er alltid like fint, og hver gang håper vi jo selvfølgelig at vi skal se moskus noe som aldri skjer.  De holder seg nok langt borte fra E6 skulle jeg tro.

Hyggelig lunsj her

 

Dovrefjell, men ingen moskus i sikte

Vi hørte ikke et eneste fly, det må være superisolert for lyd.  Jeg regnet nesten med at vi kom til å bli forstyrret ettersom dette var så nær flystripa.


Luksus-senger for en sliten kropp.

Omtrent japansk stil dette her, med kaffe, sjokolade og te på rommet.

Glass til minibaren også selvfølgelig

Og selvfølgelig TV og bord til PC.


På vei ned til restauranten.

He he, jo da, vi ble mette og det smakte veldig godt selv om det er første gangen jeg har fått servert potetene i glass.  Vi prøvde oss med et møte i Reiseklubben Artigreiser etter middag, men det ble vel egentlig ganske mislykket.  Vi var jo så trøtte, det hadde vært en lang økt helt fra Sørumsand til Stjørdal.  Over syv timer ble kjøretid denne første dagen så vi ramlet vel omtrent bevisstløse til sengs, ihvertfall gjorde jeg det.  I baren etterlot jeg meg en liten øl og en jegermeister som jeg knapt hadde smakt på.  Og jeg kan nesten ikke huske stedet der vi spiste lunsj, da er det godt at man har bilder!!!

HER er linken til hotellet, absolutt å anbefale, spesielt til røverpris!

Neste etappe er til Trofors, 2 mil sør for Mosjøen.  Der skal vi overnatte og besøke søster.  Trofors er jo mest kjent for de berømte tvillingene M&M for tiden.  tror faktisk at hvis vi søker etter Trofors på Google så havner vi på dem.  Men vi skal nå til søster vi da.  Vi skulle hatt en middagsstopp i Trondheim, men den måtte vi dessverre avlyse.  Ikke greit når vi skal ta inn fire dager.

Følg med følg med….. 

 

4 kommentarer om “Flystøy? Langt ifra……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s