ITALIA – Shopping. shopping shopping og marked…..

Den neste utflukten vi hadde valgt var shopping.  Som jeg har fortalt før, vi er på tur med KOLLENE VED PARMA.  Det er vår turoperatør som lager skreddersydde turer for alle.  Vi hadde 11 utflukter vi kunne velge blant, og på denne turen vår hadde vi valgt tre av dem.  Denne dagen var det shopping på programmet.  Jeg var ikke med, jeg lå hjemme i min hotellseng og var syk, men de andre har fortalt meg om turen og deler av sine bilder.

Fidenza Shopping Park ligger en halv times kjøring fra Salsomaggiore.  Her finnes rimelige butikker på rekke og rad, sko, vesker klær, sportsbutikk, interiørbutikk og der fantes også en zoo-butikk.  

Her finnes mange små kafeer hvor man kan hvile seg selv og kredittkortet litt, og hvor den som passer på alle posene kan sitte og slappe av.  Her finnes også en mer ekslusiv del av handelsenteret, nemlig Fidenza Outlet Village.  Den er bundet sammen med den «billigere delen» av at gangfelt.  Shopping er for mange en viktig del av en ferie i Italia og her har vi fantastiske muligheter.  Fidenza Outlet Village er motemetropolen Milano sin egen Outlet Village og den ligger mye nærmere Salsomaggiore enn Milano. 

Luksusanlegget har over 100 kjente merker til nedsatte priser.  Anlegget er bygget opp som en utendørs landsby og i fellesarealene er de skiftende kunstutstillinger.  Her finnes merker som Armani, Dolce & Gabbana, Samsonite, Calvin Klein og over 95 andre eksklusive butikker.  Men selv om det er nedsatte priser blir det aldri riktig billig.  Det er nok mer å hente i Fidenza Shopping Park.  

 

Slik kan det se ut på et shoppingsenter

Her er inngangen til den eksklusive og dyre delen….

Ikke så mye å passe på enda, men bare vent, det blir mer…..

Og han som passet på posene ble grepet av handlelyst han også, og se hva han fant!!!

Han fant sannelig en Zoo-butikk også, men fikk ikke fotografere der inne….

Sååå  mye ble det……og alle var lykkelige og glade…..

Dagen etter, da hadde jeg også annet på programmet, det kommer i neste innlegg og da er det sykehus som blir testet.  De andre fant det lokale markedet og det var en stor glede og overraskelse.  Vi er ganske allergiske for slike markeder som vi kaller for Svinesundmarkeder hvor veldig mye er «Made in China».  Dette markedet her i Salsomaggiore var et ekte marked.  Der kunne man handle grønnsaker og fisk, kjøtt og ost, klær og sko.  Ja alt som tenkes kan omtrent.  Bodene dekket et område så stort som en fotballbane.

Innholdsrik fiskedisk på markedet, langt fra havet…..

Litt av mye rart her

Sko og sko til mange anledninger

Frukt og grønnsaker, og her var det selvfølgelig skinke og ost også.

Markedet er på tirsdager og fredager og bodene er der allerede fra halv ni tiden om morgenen. Markedshandlerne er morgenfugler.  Det er også marked i mindre format på kveldstid bl a lørdag kveld  i sentrum av Salsomaggiore. 

KOLLENE VED PARMA – det er vår turoperatør som lager skreddersydde turer for alle.  Vi hadde 11 utflukter vi kunne velge blant, og på denne turen vår hadde vi valgt tre av dem.  I et senere innlegg skal jeg fortelle om de utfluktene som vi valgte bort.  Vi måtte jo ha litt fritid også slik at vi kunne utforske denne lille sjarmerende byen vi bodde i, Salsomaggiore. 

Dette er ikke charter-turer eller masseproduserte pakkereiser men en flik av det ekte Italia, personlig tilrettelagt for akkurat oss og våre ønsker og behov.  Jeg kommer nok til å gjenta dette i alle innleggene tror jeg, det var så utrolig bra……..Link til hjemmesiden finner du både nederst og HER.  Vi kunne velge mellom slottsferie, hotellferie i byen eller leilighet på landet.  Vi valgte hotellferie i byen, og innlegget om hotellet kan du lese om HER.

#italia #salsomaggiore

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s